Galatasaray'da Kıyamet Koptu: Ben Eşek Başı Mıyım? - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Kıyamet Koptu: Ben Eşek Başı Mıyım?

Galatasaray\'da Kıyamet Koptu: Ben Eşek Başı Mıyım?

Başkan yardımcısı Hamdi Yasaman'ın başını çektiği grup, yeni yabancı kuralının iptali için Tahkim Kurulu'na son gün itiraz ederken Duygun Yarsuvat, deliye döndü.

25.02.2015 08:28

Galatasaray'ın Tahkim Kurulu'na yeni yabancı kuralının iptali için başvurduğu haberi gündeme bomba gibi düşerken, bu başvurunun altından inanılmaz olaylar çıktı.

BAŞKAN'IN HABERİ YOKTU

Fanatik gazetesinden Serdar Dinçbaylı'nın haberine göre, sarı-kırmızılılar, itiraz hakkı önceki gün dolmak üzereyken federasyona dilekçesini ulaştırdı, esas bomba ise Başkan Duygun Yarsuvat'ın bundan habersiz oluşuydu.

ORTALIK KARIŞTI

Dünkü Yönetim Kurulu toplantısında Sportif A.Ş Başkanı Hamdi Yasaman, Yarsuvat'a olayı anlatıp, "Böyle bir başvuruda bulunduk" deyince ortalık karıştı.

"EŞEK BAŞI MIYIM?"

Yarsuvat, Yasaman'a, "Kuralı öven, destekleyen birçok açıklama yaptım. Şimdi onlar ne olacak? Ben burada eşek başı mıyım? Bana nasıl haber vermezsiniz" dedi. Habere göre, Yasaman'ın yanıtı ise, "Herkese mail atıldı, cc'ye (bilgi bölümüne) sizi de ekledik" şeklinde oldu.

"SEN KİM OLUYORSUN"

Haberde, gözü dönen Yarsuvat'ın, "Sen kim oluyorsun da beni cc'ye ekliyorsun, ben Galatasaray'ın başkanıyım" diyerek toplantıyı terk ettiği kaydedildi. Ayrıca Yersuvat, herkesin tek tek itirazın geri çekileceğine dair imza atmasını istedi.

İSTİFA AN MESELESİ

Galatasaray'ın Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazı geri çekmesi ve Hamdi Yasaman'ın da bir kaç gün içinde görevinden istifa etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Kıyamet Koptu: Ben Eşek Başı Mıyım? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Burak: Sayın Yasaman Truva Atı mıdır. Başkan bu durumda küçük düşürülmeye çalışılmıştır. Kabineyi gözden geçirmeli. Bize Yakışmadı. 5 0 Yanıtla
  • Melo: kaynak fanatik - inanmayın. 2 0 Yanıtla
  • akepeli: bir parçada sana versinler sende ye 1 1 Yanıtla
  • Addo: Su yapilanlar bakkal yonetiminde olmaz. Kimsenin birbirinden haberi yok 2 0 Yanıtla
  • Dogruya Dogru: Valla kusura bakma ama başkan tam dedigin gibi yapmışlar seni söylemesi ayıp Eşşek başı. . 2 0 Yanıtla
  • Yozgatlı: Bence o bile olmassın 0 2 Yanıtla
  • Cirdakli: He burdan oyle gorunuyor 0 1 Yanıtla

Advertisement