Galatasaray'da seçilmemiş başkana 14 milyon euroluk enkaz bırakıldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da seçilmemiş başkana 14 milyon euroluk enkaz bırakıldı

Galatasaray\'da seçilmemiş başkana 14 milyon euroluk enkaz bırakıldı

Galatasaray'da ekonomik anlamda yaşanan zor günlerin sonu gelmiyor. Haziran ayının sonunda futbolculardan alınması gereken borçsuzluk kağıdı için 14 milyon euro ödeme yapılması gerekirken; seçimin haziran ayının sonlarına sarkmasıyla birlikte sözleşmesi biten oyuncular kulüp için yük oluşturdu. Seçilecek olan yeni yönetim, göreve başlayacağı henüz ilk günlerde büyük bir enkazın altından kalkmaya çalışacak.

21.05.2021 10:08  Güncelleme: 10:33

Galatasaray'da bir taraftan Teknik Direktör Fatih Terim'in durumu, diğer taraftan yeni transfer ve sözleşmesi biten oyuncuların durumu derken şimdi de 'borçsuzluk kağıdı' sıkıntısı yaşandığı aktarıldı. Seçim sürecinin uzaması ve son olarak yeni başkanın 19 Haziran'da seçileceğinin açıklanmasından sonra Sarı-Kırmızılılar'daki belirsizlikler bir dağ haline geldi. Cim-Bom'da ödemelerin ötelenmesi nedeniyle yeni yönetim göreve başladığında, mali açıdan önemli bir yükün altına girecek.

SENETLE İLERİSİ İÇİN ÖDEME SÖZÜ

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre, haziran ayının sonunda oyunculardan alınması gereken borçsuzluk kağıdı için 14 milyon euro ödemesi gereken Sarı-Kırmızılılar'ın giden ve sözleşmesi biten oyuncuların fazla olmasından dolayı işi kolay olmayacak. Normal dönemde futbolculara senetle ilerisi için ödeme günü verilirken, 12 oyuncunun sözleşmesinin sona ermesi bu konuda işleri zorlaştıracak.

İLK GÜNLER KABUS

Diğer taraftan 19 Haziran'da seçim yapılsa bile 24-25 Haziran'dan önce yeni yönetimin mazbatasını alamayacağı, kısa süre içinde büyük bir yükün altına gireceği belirtildi.

Son Dakika Spor Galatasaray'da seçilmemiş başkana 14 milyon euroluk enkaz bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Bayrak: Bu böyle al ceketini git olmamalı,yönetim ister milyon dolar vererek transfer ettiği beceriksiz futbocularını,isterse tesisleri satsın ama borçları sıfırlayarak bıraksın.Hiç düşünmeden şov yaparak,yok çilek alacam,yok 10 numara alacam diyerek kulubun içine ediyorlar.Ben taraftar olarak kabul etmiyorum bu durumu. 13 2 Yanıtla
  • Gfb: Gs bitmiş 14 0 Yanıtla
  • Yuh be : Kulübümüzü maffettiniz gelen cebini doldurdu ayıp ulan 9 5 Yanıtla
  • Hazar Büyükarslan: Gs 2 yil kendini bulamaz 5 8 Yanıtla
    FB: Yıllardır böyle haberler çıkıyor. Hiçbirinin battığını görmedik 19 0
  • Dewlet: Dewlet el koymali ya bir kac lig alta dusurulmeli weya kilt vurmali kapiya gs. Bjk. Fb. 3 1 Yanıtla

Advertisement