Galatasaray, Derbi Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray, Derbi Hazırlıklarını Tamamladı

04.05.2019 20:18

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki idman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan pas oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesi tesislerde kampa girdi.

Mitroglu'nun tedavisine başlandı

Öte yandan antrenmanda sakatlanan Kostantinos Mitroglou'nun yapılan tetkiklerinin ardından sol üst adale grubunda orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildi. Yunun oyuncu günü tedaviyle geçirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Derbi Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika


Advertisement