Galatasaray, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

12.10.2015 20:35

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenman ısınma hareketlerle başladı. Ardından top kapma ve pas çalışmasına geçilen antrenmanın daha sonraki bölümünde sonunda sprint hareketlerinin de olduğu yan top ve sonuçlandırma çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde dört kaleli bir maç gerçekleştirildi. Akademi oyuncularının da yer aldığı antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Antrenmana milli takımlarında bulunan oyuncular katılmadı.

Sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.30'da gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement