Galatasaray Genel Kurulu'nda Kavga Çıktı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Genel Kurulu'nda Kavga Çıktı

Galatasaray Genel Kurulu'nda Osman Tanburacı'nın söz alma girişimi sonrası gerginlik yaşandı. Tanburacı ile İrfan Aktar sözlü olarak kavga etti.

06.12.2014 13:15  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü mali genel kurul toplantısında İrfan Aktar ile Osman Tanburacı arasında büyük gerginlik yaşandı.

BAŞKANLIĞA İRFAN AKTAR GETİRİLDİ

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kongrede ilk olarak genel kurul divanı seçilirken, başkanlığa İrfan Aktar getirildi. Kulüp yönetim kurulu kongrede genel kurul üyelerinden, gider bütçesinde aşım olması nedeniyle revize bütçe ve Mecidiyeköy'de bulunan kulübe ait arsanın değerlendirilmesiyle ilgili yetkiler istedi.

SÖZ ALMA KAVGASI ÇIKTI

Galatasaray Kulübü üyesi Osman Tanburacı kendisine söz verilmemesi nedeni ile divan kurulu ile tartıştı. Divan Kurulu başkanı İrfan Aktar'ın, Tanburacı'nın salondan dışarı çıkarılmasını oylamaya sunmasıyla bir anda ortalık karıştı ve oturuma 5 dakika ara verildi. Aranın ardından divan başkanı İrfan Aktar "Osman Tanburacı usülüne uygun başvurusunu yapmış. Gelip konuşabilir. Hata benimdir" dedi ve Tanburacı söz aldı.

"OXFORD'LARDA OKUYANLAR KAPIDA"

Uzun süren gerginliğin ardından söz alan Tanburacı, "Duygun Yarsuvat farklı şeyler söyledi, Ünal Aysal farklı şeyler söyledi. Kime inanacağımızı şaşırdık. Galatasaray Lisesi'nde 1 sene okumuş adam kulüp üyesi olurken, Oxford'larda, Cambridge'lerde okumuş adamlar kapıda." dedi.

Galatasaray Genel Kurulu\'nda Kavga Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Genel Kurulu'nda Kavga Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hakkı hediye: UAFA GÖREVE. BEŞİKTAŞİN SUÇU NE GALATASARAYIN BORÇU BEŞİKTAŞTAN FAZLA DEMEKKİ UAFANİN GÖZÜ FENERLE BEŞİKTAŞİ GÖRÜYOR. UAFA BAŞKANİ PİLATİNİ VE ŞENER ERZEK İSTİFA ETSİNNNNNNNNNNNNNN 7 11 Yanıtla
  • fatih karadağ: Koca kulübü batırdılar Avrupa aslanıydı şamar oğlanına döndü maç seyredesimiz kalmadı 8 10 Yanıtla
  • hakkı hediye: daha iyi günleriniz not. bütün suç aziz yildirimda anlayan anladiiiiiiiiiiiiii 7 10 Yanıtla
  • surmeli.38 : GS li bazı arkadaşlar halen çirkef yahu , aziz nöürdü arkadaş size , ikide bi aziz Aziz fenerbahçe , yattığınız yere bakın Aslanım siz hayde. 3 9 Yanıtla
  • GAASSARAY: cin ve con abe osman aga vereyim abime mor menekşe norarasın . . . . (seviyoruz seni osman tamburacı) 1 9 Yanıtla
  • tax: Eeeee aysal efendi hersey gizli kalacak sandin degilmi. 6 4 Yanıtla

Advertisement