Galatasaray'ın Altyapısında Futbola Başlayan Mustafa Kocabey, Zaraspor'da - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Altyapısında Futbola Başlayan Mustafa Kocabey, Zaraspor'da

Galatasaray\'ın Altyapısında Futbola Başlayan Mustafa Kocabey, Zaraspor\'da

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Zara Belediyespor, Galatasaray'da futbola başlayan Süper Lig, 1.ve 2.lig kulüplerinde de forma giyen Mustafa Kocabey'i transfer etti.

24.02.2012 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Zara Belediyespor, Galatasaray'da futbola başlayan Süper Lig, 1. ve 2. lig kulüplerinde de forma giyen Mustafa Kocabey'i transfer etti.

Sezon başında 2. Lig takımlarından Tokatspor'la anlaşan, daha sonra ise devre arasında İstanbul Tepecikspor'a transfer olan 'Papen Mustafa' lakaplı Mustafa Kocabey 16 yıl sonra amatör kümeye dönüş yaptı. Aslen Zaralı olan ve Galatasaray'ın alt yapısında futbola başlayan Mustafa Kocabey, yıllar sonra Sivas'ta forma giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Yusuf Ziya Kurt yaptığı açıklamada, hedefi olan bir takıma hedefi olan bir futbolcu transfer ettiklerini belirterek, "Hedefi olan kulübümüze gerçekten hedefi olan, bizi sezon başı koyduğumuz hedeflere taşıyacak bir golcüyü transfer ettik. Aslen Zaralı olan ve bir dönem attığı gollerle adından söz ettiren Mustafa Kocabey, şimdi gollerini Zarasporumuz için atacak. Kendisi yılların tecrübesini ve deneyimini genç futbolcularımızla paylaşacak. BAL liginde yaptığı

mücadelesinde hep ilklere imza atan kulübümüz, BAL ligine Türk futbolunun bir değeri olan Mustafa Kocabey'i transfer ederek yine bir ilke imza atmıştır. Dr. Alihan Çiçek başkanlığındaki yönetim kurulumuz, Türk futbolunda sayısız başarılara imza atmış, kariyeri şampiyonluklarla ve Avrupa kupası maçlarındaki başarılarıyla dolu efsane isim golün diğer bir ismi olan Galatasaraylı Mustafa Kocabey'i Zaraspor'a transfer etmiştir. Yapılan bu transferin öncelikle kulübümüze ve Türk Futboluna hayırlı uğurlu

olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Mustafa Kocabey'in, Zara Belediyespor kulübü ile 23 Şubat tarihinde anlaşma imzaladığı bildirildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Altyapısında Futbola Başlayan Mustafa Kocabey, Zaraspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement