Galatasaray İsviçre Kampının İlk Ayağını Tamamladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray İsviçre Kampının İlk Ayağını Tamamladı

16.07.2018 13:01

Yeni sezon hazırlıklarına İsviçre'de devam eden Galatasaray, Zürih'te gerçekleştirdiği ilk etabı tamamladı.

Yeni sezon hazırlıklarına İsviçre'de devam eden Galatasaray, Zürih'te gerçekleştirdiği ilk etabı tamamladı. Sarı-Kırmızılı ekip kampın ikinci ayağı için Montrö'ye hareket etti.

Galatasaray'ın kaldığı otelin önünde toplanan taraftarlar futbolcularla hatıra fotoğraf çektirirken, daha sonrasında teknik ekip, futbolcular ve otel çalışanları toplu bir şekilde poz verdi.

Sarı-Kırmızılı kulübün 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak yolculuk öncesinde yeni transfer Onyekuru ile bir süre sohbet etti. 21 yaşındaki futbolcu, "Kendini çok iyi hissettiğini, takıma hemen adapte olduğunu ve elinden geleni yapacağını" söyledi.

Kafile daha sonrasında 2.5 saatlik otobüs yolculuğuna başladı. - Rih

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray İsviçre Kampının İlk Ayağını Tamamladı - Son Dakika


Advertisement