Galatasaray Kasımpaşa'yı 3-1 yendi, Barış Alper taraftar çağrısına uyup sahaya döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray Kasımpaşa'yı 3-1 yendi, Barış Alper taraftar çağrısına uyup sahaya döndü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Galatasaray Kasımpaşa\'yı 3-1 yendi, Barış Alper taraftar çağrısına uyup sahaya döndü

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 3-1 yendi. Taraftarların Barış Alper Yılmaz'a yönelik tezahüratı üzerine futbolcu soyunma odasından sahaya dönüp kale arkasındaki taraftarları selamladı.

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, maçtan sonra sarı-kırmızılı taraftarların isteğini kırmadı ve soyunma odasından döndü ve onların yanına gitti.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-1'lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılı futbolcuları galibiyeti taraftarların yanına giderek kutladı. Kale arkasında tribünün olduğu yere giden futbolcular, kol kola girerek birlikte marşlar söyledi.

Öte yandan karşılaşmada gol de atan Barış Alper Yılmaz'a taraftarlar ayrı sevgi gösterisinde bulundu. Bütün futbolcular soyunma odasına girdikten sonra Galatasaraylı taraftarlar, Barış Alper'in tekrar sahaya çıkması için tezahüratlarda bulundu. Bir süre sonra sahaya dönen Barış Alper Yılmaz, kale arkasında bölüme giderek taraftarları selamladı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.