Galatasaray, Lokomotiv Moskova Maçını Gianluca Rocchi Yönetecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Lokomotiv Moskova Maçını Gianluca Rocchi Yönetecek

Galatasaray, Lokomotiv Moskova Maçını Gianluca Rocchi Yönetecek

UEFA Şampiyonlar Liginde Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak mücadelede İtalya Futbol Federasyonundan Gianluca Rocchi düdük çalacak.

16.09.2018 11:45  Güncelleme: 12:40

UEFA Şampiyonlar Liginde Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak mücadeleyi İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

GALATASARAY'IN DEVLER LİGİNDEKİ İLK MAÇI

Şampiyonlar Ligi ilk haftasında Galatasaray'ın D Grubu'nda 18 Eylül 2018 Salı günü saat 22.00'de evinde oynayacağı Lokomotiv Moskova maçının hakemleri açıklandı. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan Gianluca Rocchi yönetecek. Maçta Rocchi'nin yardımcılığını Mauro Tonolini ve Filippo Meli yaparken, Luca Banti ile Massimiliano Irrati ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Matteo Passeri olacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Lokomotiv Moskova Maçını Gianluca Rocchi Yönetecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • SİBEL TIRNOVA: VATANIMIZIN birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde bizi gururlandıracak sonuçları alacaklarına inanıyorum saldırGalatasaray yolun açık olsun.. 8 0 Yanıtla
  • ..: Bu Hakem Galatasaray lı .. 0 1 Yanıtla
  • Genc fbli: Kendi aramizda rekabette olsa yabanciya karsk her daim yaninizdayiz. İnsalah yener o kupayi da siz getir siniz ulkemize.avrupa fatihi gs ye basarilar 0 0 Yanıtla

Advertisement