Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman Açıklaması - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman Açıklaması

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman Açıklaması

"Partizan NIS ile yapacağımız maçın favorisi yok"

20.02.2014 15:00

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi'nde bu akşam Sırbistan'ın Partizan NIS ekibiyle yapacakları karşılaşmanın favorisi olmadığını söyledi.

Karşılaşmanın hazırlıklarını Kombank Arena'da gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılı takımın başantrenörü Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Partizan'ın kendi sahasında oynadığını ve çok iyi bir seyirci desteğini arkasına alacağını belirterek, "Bizim grupta iki galibiyetimiz var. Buradan galibiyet çıkarırsak, ikinci devreye çeyrek final için ciddi bir avantajla başlayacağız" dedi.

Partizan'ın en etkili oyuncularından Bogdan Bogdanovic'in çok skorer olduğuna işaret eden Ataman, Bogdanovic'i durdurmak için özel önlemler alacaklarını, bunun yanı sıra kontrollü bir oyunla maçı kazanmaya çalışacaklarını kaydetti.

Galatasaray Liv Hospital oyuncularından Milan Macvan ise Belgrad'a galibiyet için geldiklerini ve bu akşamki maçın hem Partizan NIS hem de kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi. Macvan, "Onların çeyrek finale kalabilmeleri için bu maçı kazanmaları gerek. Biz ise galip gelmemiz halinde gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakalayabiliriz" dedi.

Bu akşamki atmosferin son derece iyi olacağını söyleyen Macvan, Belgrad'da Partizan'a karşı oynanan her maçın zorlu olduğunu belirtti.

Partizan NIS Başantrenörü Dusko Voyosevic de maçın zorlu bir maç olacağını söyledi. Vuyosevic, "Top 16 turunun kalitesi artık son derece yüksek. Zor olmayan hiçbir maç yok. Bu akşamki maçı izlemeye gelenler iyi bir maç izleyecekler" diye konuştu.

Partizan NIS ile Galatasaray Liv Hospital arasındaki maç TSİ 21.45'te başlayacak. - Sırbistan

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement