Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker Final Serisi Üçüncü Maçı Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker Final Serisi Üçüncü Maçı Değerlendirmesi

Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker Final Serisi Üçüncü Maçı Değerlendirmesi

Bozkurt Yılmaz, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi devirip seriye tutunduğu maçı yazdı.

09.06.2014 14:00

Pozisyon bilgisi, asist yeteneği, düzgün şutu, top kapma becerisiyle oynadığı takımlarda 1.point guard olmayı fazlasıyla hak eden Ender Aslan Efes’de ,Milli Takımda ,Galatasaray’da hep birisinin ikamesi olarak 2.tercih oldu. Fiziki yetersizliği söz konusuysa o daima bu açığı kapatacak savunmayı yaptı…

Ligin ilk yarısında Galatasaray Fenerbahçe’yi yenerken de sahanın yıldızı 18 sayı ,4 asist ,2 rebound ile yine Ender Aslan olmuştu. Play-off 3.maçında da, trafosuna kedi girmiş gibi elektriği düşük Arroyo yerine sahada kaldığı dönemde Galatasaray’ı sürükledi. Arroyo gibi bir yıldızı uzun süre yedekte tutmak riskini göze alan Ergin Ataman Ender’e güvendi,o da hocasını mahcup etmedi !

Playoffların başladığı günden beri Fenerbahçe’yi sürükleyen Bo ise Galatasaray savunmasınca faulle karışık bol bol hırpalanınca bir anda normal sezondaki emekliliği yaklaşmış arşiv memuru tavrına dönüp inisiyatiften uzak kaldı.Kleiza bir kez daha saçlarını kulaklarının arkasına atarken harcadığı enerjiyi parkeye yansıtamadı ! Melih ve Bjelica’nın mücadelesiyse takımın durgunluğundan dolayı göle maya çalmaktan öteye geçemedi.

Hakemlerin maçın başındaki küfür anonsu dostlar alışverişte görsün misaliydi. Zaten ülkemizde küfür etmenin cezası ya 3 saniye için saha kapatma oluyor ya da dakikalarca küfür için kapalı alanda sigara içme cezası gibi sembolik kalıyor. Sahaya yabancı madde atılmadığı sürece hakemleri bu işlere bulaştırmamak en doğrusu gibi duruyor.

Fenerbahçeli yöneticilerin bu defa fiziki saldırıya uğramamasına sevinmemize üzülmek gerek. Zira rakip yöneticiye tokat atmak ,küfür etmek ne demek?

Galatasaray maç boyunca kazanmayı hak edecek işler yaptı ,seyirci desteği ve sonun kadar kullandığı ev sahibi olma avantajıyla kazandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker Final Serisi Üçüncü Maçı Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement