Galatasaray Liv Hostipal Kupaya Galibiyetle Başladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hostipal Kupaya Galibiyetle Başladı

Galatasaray Liv Hostipal Kupaya Galibiyetle Başladı

Türkiye Kupası A Grubu açılış maçında Galatasaray Liv Hospital, Torku Konyaspor’u 78-71’lik sonuçla mağlup ederek kupaya galibiyetle başladı.

05.10.2014 17:17

Türkiye Kupası A Grubu açılış maçında Galatasaray Liv Hospital, Torku Konyaspor'u 78-71'lik sonuçla mağlup ederek kupaya galibiyetle başladı.

Galatasaray Liv Hospital, karşılaşmaya Carlos Arroyo - Nolan Smith - Vladimir Micov - Zoran Erceg - Furkanldemir beşiyle başladı. Joshua Mayo - Troy de Vries - Valentin Pastal - Richard Thomas Guinn - Sean Williams ilk beşiyle maça giren Torku Konyaspor, de Vries'ın basketleriyle skor buldu. Carlos Arroyo'nun Furkan ile alley-oop'u sonrası üstünlüğü ele alan sarı-kırmızılı ekip, çizgiye gelerek farkı arttırmaya devam etti. Son bölümde Vladimir Micov'un bulduğu isabetlerle ilk çeyrek sonucu 23-19 Galatasaray Liv Hospital üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci 10 dakikalık bölüme iyi bir giriş yapan Galatasaray Liv Hospital oldu. İlk dakikalar sonunda farkı 8 sayı civarında tutmayı başardı. Savunmada sertlik dozunu arttıran Konya temsilcisi Joshua Mayo - Troy de Vries - Sean Williams üçlüsüyle etkili olup farkı azaltsa da Galatasaray Liv Hospital rakibinin öne geçmesine izin vermedi ve ilk devreyi 37-34 önde kapattı.

İkinci devre Furkan Aldemir'in pota altındaki etkili görüntüsüyle başladı. Carlos Arroyo-Troy de Vries düellosu şeklinde geçilen bölümde takımlar bu iki oyuncunun isabetleriyle skor buldu. Fark 7 sayıya kadar çıksa da Torku Konyaspor'un maça tutunma emareleri göstermesiyle birlikte son çeyreğe 51-53 Galatasaray Liv Hospital üstünlüğüyle girildi. Son çeyrek başında Vladimir Micov - Carlos Arroyo ikilisine kaçan şutları tipleyen Furkan Aldemir'in de eklenmesiyle fark çift hanelere çıktı. Ancak de Vries'ın önderliğinde Richard Guinn - Sean Williams ikilisiyle geri adım atmayan Torku Konyaspor farkı tek baskete indirmeyi başarsa da Carlos Arroyo, Zoran Erceg gibi tecrübeli isimler serbest atış çizgisinde hata yapmadı. Galatasaray Liv Hospital, Torku Konyaspor'u 78-71'lik skorla mağlup etmeyi başardı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hostipal Kupaya Galibiyetle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement