Muslera'nın Yerine Ochoa - Son Dakika
Spor

Muslera'nın Yerine Ochoa

Muslera\'nın Yerine Ochoa

Galatasaray yönetimi, kaleci Muslera'yı iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı planlarken Uruguaylı kalecinin yerine Ochoa transfer edilecek.

30.06.2014 04:04  Güncelleme: 09:20

Galatasaray'da, teknik direktör arayışı tüm hızıyla devam ederken, kaleci konusunda da belirsizlik sürüyor. Uruguay Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda boy gösteren Fernando Muslera dev kulüplerin transfer listesinde yer alırken, yıldız kalecinin iyi bir teklifin gelmesi halinde satılması bekleniyor. Muslera satılırsa yerine Meksika Milli Takımı kalecisi Ochoa, transfer edilecek.

MUSLERA'NIN YERİNE OCHOA

Özellikle Brezilya maçında yaptığı muhteşem kurtarışlarla alkış alan Meksika Milli Takımı kalecisi Guillermo Ochoa, turnuva boyunca gösterdiği müthiş performansla adından sıkça bahsettirmeyi başarırken Galatasaray'ın transfer listesine girmeyi başardı. Muslera'yı cazip bir rakama satmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, Mesksikalı kaleci Ochoa'yı transfer etmek istiyor.

OCHOA KİMDİR ?

Fransa 1. Ligi'nde (Ligue 1) son sırada yer alarak bir alt lige düşen AC Ajaccio'da forma giyen 28 yaşındaki kaleci, takımıyla bu sezon çıktığı 38 maçta 72 golü kalesinde gördü. Ligde çıktığı 37 maçın sadece 2'sinde kalesini gole kapatan Ochoa, bu maçlarda 71 gol yerken, Fransa Kupası'nda oynadığı tek maçta da rakibinin fileleri havalandırmasına engel olamadı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Ochoa, AC Ajaccio formasıyla çıktığı toplam 116 maçta 186 gol yedi. 1 Temmuz 2011 tarihinde Meksika'nın CF Amerika takımından bonservis ücreti ödenmeden transfer edilen Ochoa, Meksika temsilcisiyle çıktığı 182 maçta ise 232 kez topu filelerinde gördü.

Bonservisi elinde olan milli kalecinin olası transferi Galatasaray yönetiminin iştahını kabartıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Muslera'nın Yerine Ochoa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • :)))))))))))): hahahahahahahahahah :D:D:D:D muslera gıderse cincon biter zatek bitik durumda 15 gun kalmıs sezon kampının acılısına ama cinconda ne hoca var ne transfer yenı gelen hocanın takıma alısması en az 3 ay :d o üç ayda oynanan 12 lig macının 8 ini kaybeder cincon :D muslerayı göndermek için akıllarını yitirmiş olmaları lazım... imparatorun ahını aldılar yanın yıkılın sönün inşallah... 12 31 Yanıtla
    zig_zag: nolmuş la buna )))))))))))))))))))))))))))))))))) 0 0
  • Alper Kaya: Asparagas ve Külliyen Yalan. 26 1 Yanıtla
  • promethus: Ochoa musleranın çeyreği etmez.bakmayın kurtardığı toplara çoğu tesadüfen ona çarpıyor 21 4 Yanıtla
  • murat: siz elinizdekileri kaçırmayında. AMRABAT, HAYROVİÇ bu adamlar elinizden bedavaya gidecek ve RİBERY gibi büyük takımlarda ağzımız açık izleyeceğiz. bu kadar saf bir yinetim görmedim. Futboldan anlamayan adamlardan futbol yöneticisi olur mu. Neymiş İshak Doğanı alacaklarmış. Koskoca Türkiyede bula bula İshak Doğan mı kaldı. 13 4 Yanıtla

Advertisement