Galatasaray Portekizli Yıldızı Alıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Galatasaray Portekizli Yıldızı Alıyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Galatasaray Portekizli Yıldızı Alıyor

Sarı Kırmızılı takım, dünya devlerinin de peşinde olduğu Bruma için TFF'nin yabancı kararını bekliyor.

Şu ana kadar kadrosuna Aurelien Chedjou ve Erman Kılıç'ı katan, ancak TFF'nin yabancı sınırlamasıyla ilgili son kararını beklediği için ciddi bir girişimde bulunmayan Galatasaray, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın yıldızlarından Portekizli forvet Bruma'yı renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

12 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Portekiz'de yayın yapan en prestijli spor gazetesi A Bola, bugünkü manşetinde bu habere yer verdi ve sarı kırmızılı takımın 18 yaşındaki yıldız için 12 milyon euro'luk bir teklif hazırladığı ve Sporting Lizbon'un da genç yıldızı elinden kaçırma ihtimalinin çok yüksek olduğunun altını çizdi.

Hem forvet hem de sol açıkta forma giyen Bruma, ülkemizde düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor.

Bruma göstermiş olduğu performanla bir çok Avrupa devinin de transfer listesinde yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com