Galatasaray Rahat Kazandı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Rahat Kazandı

Galatasaray Rahat Kazandı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki beşinci maçında Tokatspor'a konuk olan Galatasaray rakibini 3-0 yenerek gruptan çıkmak adına önemli bir avantaj elde etti.

05.02.2014 20:46

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğun en büyük adayı olan Galatasaray; Drogba, Sneijder, Muslera, Melo, Burak ve Selçuk gibi as oyuncularından yoksun geldiği Tokatspor deplasmanında rahat bir galibiyet aldı. Roberto Mancini'nin ara transferde takıma dahil olan isimlerden Guillermo Burdisso, Alex Telles, Salih Dursun, Veysel Sarı, Lucas Ontivero ve İzet Hajrovic gibi isimlere ilk 11'de forma verdiği karşılaşmayı 26. dakikada Hajrovic, 40. dakikada Yekta Kurtuluş ve 83. dakikada Veysel Sarı'nın golleriyle 3-0 kazanan sarı kırmızılılar, gelecek hafta Medical Park Antalyaspor ile TT Arena'da oynayacağı gruptaki son maçı öncesinde puanını 10'a yükseltti ve maç fazlasıyla Akdeniz ekibinin 2 puan önünde zirveye yerleşti.

Grupta bu akşam Antalya'da oynanacak MP Antalyaspor - Elazığspor maçını 5 puanlı konuk ekibin kazanamaması durumunda Galatasaray son maç öncesi yarı finali garantileyecek.

Tokatspor - Galatasaray maçının detayları için tıklayın…

Stat: Gaziosmanpaşa

Hakemler: Özgüç Türkalp, Serkan Akal, Birol Güldane

Tokatspor: Mehmet Dönmezdemir, Gökhan Köseoğlu, Mutlu İlengöz (Dk. 69 Emin Yalın), Güven Güneri (Dk. 32 Serkan Doğan), Rıdvan Gökçe, Caner Turp, Abdullah Eryılmaz (Dk. 46 Özgür Meriç Gayretli), Mehmet Öncan, Furkan Özyurt, Sebahattin Tanrıverdi, Yaşar Kabakçı

Galatasaray: Ufuk Ceylan, Salih Dursun, Chedjou, Burdisso, Telles (Dk. 73 Berk İsmail Ünsal), Yekta Kurtuluş, Veysel Sarı, Hajrovic, Lucas Ontivero (Dk. 67 Umut Gündoğan), Emre Çolak, Umut Bulut (Dk. 79 Koray Günter)

Goller: Dk. 25 Hajrovic, Dk. 40 Yekta, Dk. 83 Veysel (Galatasaray)

Sarı kart: Dk. 49 Veysel (Galatasaray)

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Rahat Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement