Eboue'nin Yeni Takımı Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Eboue'nin Yeni Takımı Belli Oldu

Galatasaray'da Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Emmanuel Eboue Akhisar Belediyespor ile anlaştı.

02.11.2014 10:40  Güncelleme: 14:20

Galatasaray'da gözden çıkarılan Emmanuel Eboue'nin, ligin flaş takımı Akhisar Belediyespor ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Vatandaşı Didier Zokora ile konuşarak Akhisar hakkında bilgi alan Eboue, Ocak ayında Yeşil-Siyahlı formayı terletecek.

AKÇAY TECRÜBEYE GÜVENİYOR

Akhisar teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın tecrübeyi ön planda tuttuğu ve bu yüzden Eboue transferine onay verdiği öğrenildi. Gekas ve Zokora'nın takıma getirdiği havadan bahseden Akçay, aynı katkıyı Eboue'nin de sağlayacağını düşünüyor.

A2 TAKIMIYLA ÇALIŞIYOR

Sezon başında Teknik Direktör Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Eboue, A2 takımıyla birlikte çalışmalarına devam ederken Fildişili futbolcu geçtiğimiz günlerde CAS'tan ceza yemişti.

2011'DE ARSENAL'DEN GELMİŞTİ

2011 yılında 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Arsenal'den Galatasaray'a gelen Emmanuel Eboue, 4 yıllık anlaşma karşılığında toplam 9.9 milyon Euro garanti para ve maç başı 10 bin Euro alıyor.

AKHİSAR'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray teknik ekibinin kadro dışı bıraktığı öne sürülen Eboue'nin bazı basın yayın organlarında Akhisar Belediyespor ile transfer görüşmesi yaptığı iddialarını Akhisar Belediyespor cephesi yalanladı.

Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklama yapan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, iyi bir takım olduklarını ve yabancı sınırında bulunduklarından dolayı böyle bir görüşme içerisinde olmadığını dile getirerek, transfer haberlerini yalanladı.

Eboue\'nin Yeni Takımı Belli Oldu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Eboue'nin Yeni Takımı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement