Garanti'den, Karabükspor'a Özel Kredi Kartı - Son Dakika
Spor

Garanti'den, Karabükspor'a Özel Kredi Kartı

Garanti\'den, Karabükspor\'a Özel Kredi Kartı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA) GARANTİ Bankası, Kardemir Karabükspor'un renklerini ve amblemini taşıyan kredi kartını tanıttı.

20.10.2010 18:58

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)

GARANTİ Bankası, Kardemir Karabükspor'un renklerini ve amblemini taşıyan kredi kartını tanıttı.

Garanti Bankası'nın kredi kartı olan Flexi, Kardemir Karabükspor taraftarına özel kredi kartını piyasaya sundu. Hasan Doğan Tesisleri'ndeki tanıtıma Kardemir Karabüksporlu yöneticiler, Teknik Direktör Yücel İldiz, Genel Menajer Seyit İçgül, futbolculardan Muhammet Özdin, Yasin Avcı, Angelov ve banka yöneticileri katıldı.

Taraftarların, Kardemir Karabükspor'un renkleri olan mavi- kırmızı renkleri taşıyan ve kulübün logosunun bulunduğu Flexi Card ile yapacakları harcamalarla takımlarını destekleyeceklerini belirten Garanti Bankası Karabük Şubesi Müdürü Volkan Köseoğlu, "Taraftarlık, takımlara maddi manevi destek sağlamak açısından oldukça önemli bir kavram. Garanti Bankası olarak bu düşünceden hareketle, Anadolu'daki futbol takımlarımıza maddi kaynak sağlamayı ve Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunmayı amaçladık. Taraftarların, Kardemir Karabükspor amblemini taşıyan Flexi'ye büyük ilgi göstereceğini düşünüyoruz" dedi.

Kardemir Karabükspor Mali Sekreteri Nevzat Şahin ise "Taraftarların, kulübün amblemini taşıyan Flexi'ye sahip çıkacağından eminiz. Kardemir Karabüksporlular, Flexi ile yapacakları alışverişler sayesinde kulübe maddi katkıda bulunma imkanını elde edecek. Bu projeyi, yaratıcı ürün ve hizmetleri ile bankacılık sektöründe öncü olan Garanti Bankası'yla gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz" diye konuştu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Garanti'den, Karabükspor'a Özel Kredi Kartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement