Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Ordu Belediyesi, sahasında Balıkesir Belediyesi'ne 85 62 mağlup oldu.

01.12.2013 15:50

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Ordu Belediyesi, sahasında Balıkesir Belediyesi'ne 85-62 mağlup oldu.

Atatürk Spor Salonundaki maçın ilk periyodu 24-13 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. Devre arasına 44-25 önde giren Balıkesir Belediyesi Sami Ekin'in art arda bulduğu sayılarla üçüncü periyodu da 62-42 önde bitirmeyi başardı.

Maçın son çeyreğine de etkili başlayan konuk takım, ev sahibi ekibin çabalarına rağmen sahadan 85-62 galip ayrıldı.

Antrenörlerin açıklamaları

Maçın ardından Balıkesir Belediyesi Antrenörü Mustafa Deniz, yaptığı açıklamada, zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, "İyi oynadığımız maçtan galip ayrılmasını bildik. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha da iyi oyunlar oynayarak ligde ilk 6'nın içerisinde olmak istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ederim" dedi.

Ordu Belediyesi Antrenörü Cem Aslan ise istedikleri oyunu sahaya bir türlü yansıtamadıklarını ifade ederek, "Lig'de oynadığımız 3'ncü maçımızı da kaybettik. Bundan sonra diğer maçlarımızı kazanmak adına elimizden geleni yapacağız. Sonuç bizleri çok üzdü" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement