Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Ordu Belediyesi, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı Antrenör Aslan: "Kazanmak adına herşeyi yapacağız"

24.02.2014 20:55

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Ordu Belediyesi, hafta sonunda sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda oyuncuların tamamının yer aldığı antrenman, antrenör Cem Aslan yönetiminde yaklaşık 2 saat sürdü.

Antrenmanın ardından, AA muhabirine açıklama yapan Cem Aslan, ligde oynadıkları 10 maçta henüz galibiyetle tanışamadıklarını belirterek, "Hedefimiz geri kalan maçlarda en iyisini yaparak, ligde tutunmak" dedi.

Hafta sonu rakiplerinin namağlup ve lig lideri Galatasaray olduğunu anımsatan Aslan, şunları kaydetti:

"Sahamızda ligin zorlu takımlarından Galatasaray ile oynayacağız. Bu maçın hazırlıklarına bugün itibariyle başladık. İşimizi sıkı tutup Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Rakibimiz kaliteli oyunculardan kurulu. Maçın da mutlak favorisi Galatasaray. Ancak sporda her an herşey olabiliyor. Bu düşünceyle sahaya çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Lig lideri ile lig sonuncusunun karşılaşacağı bu maça, bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Ordu Belediyesi olarak kazanmak adına herşeyi yapacağız."

Antrenör Aslan, devre arasında takımı 2 İranlı oyuncuyla güçlendirdiklerini, iki oyuncunun Galatasaray karşısında sahada olacağını ifade etti.

Oyunculardan Zeliş Karagöl ise Galatasaray'ın zorlu rakip olduğunu anlatarak, "Biz de sahaya çıkıp kazanmak için herşeyi yapacağız. Yenilmeyecek takım yoktur. Kendimize sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah ilk galibiyetimizi Galatasaray karşısında alırız" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement