Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Olağanüstü Kongre Gerçekleşti - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Olağanüstü Kongre Gerçekleşti

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor\'da Olağanüstü Kongre Gerçekleşti

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un olağanüstü kongresi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleşti.

28.05.2014 19:38

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un olağanüstü kongresi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleşti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde düzenlenen olağanüstü kongreye Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetliler katıldı. Olağanüstü kongre saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan teşkilinin oluşmasıyla devam eden olağanüstü kongrede, yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyetleri okundu.

TURAN: "TAKIM BAŞARILI BİR YERDE OLMALI"

Kongrede bir konuşma yapan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yeni oluşan yönetim kurulu üyelerine iyi dileklerini sundu ve takımın başarılı bir yerde olması gerektiğini ifade etti.

TOPRAK: "ÖNCEKİ YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un daha başarılı bir takım olacağını vurgulayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, "Genel kurul takımımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Büyükşehir Belediyespor bundan sonraki süreçte daha başarılı yerlere gelecektir. Bundan önceki yöneticilere teşekkür ederim. Spora gönül veren bir yönetim kurulu oluştuğunu görüyorum. Sadece futbol değil, diğer alanlarda da başarılı bir yere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

GÖZEGİR: "EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gözegir ise genel kurula teşekkürlerini sunarak, "Biz nasıl görev aldığımızın farkındayız. İnşallah aldığımız görevde başarılı olup, Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceğiz" şeklinde konuştu.

Olağanüstü kongrede oluşan yeni asil yönetim kurulu listesi ise şu şekilde: "Başkan Abdulkadir Gözegir, Settar Konukoğlu, Cevdet Akınal, Hüseyin Oktay Aykaç, Mesut Acar, Cengiz Şimşek, Esat Şireci, Selçuk Yıldırım, Fahrettin Kaplan, Veli Kadıoğlu, Enver Cihan İnanıcı, Murat Güneri, Salih Sezgin, Uğur Uygun, Salih Kadir, İbrahim Açıkgöz, Abdullah Öğücü, Mehmet Salih Öztürk, Hakkı Kılıç, Serhat Özdinç, Ahmet Kavsara, Mehmet Dalgacı, Bülent Şahin, Çetin Katırcıoğlugil, Güngör Sönmez." Asil denetim kurulu üyeleri de, "Ali Sezgin, Mehmet Hayri Özüzümcü, İbrahim Halil Büyükbeşe."

Olağanüstü kongre kokteylin ardından sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Olağanüstü Kongre Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement