Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Taraftarla Buluştu - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Taraftarla Buluştu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Taraftarla Buluştu

Gaziantep Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantepsporlu futbolculardan Abdullah Elyasa Süme ve kulüp amiri Mustafa Tutar, SANKO Park’taki Gaziantep Store’de, taraftarla buluşarak forma imzaladı.

05.11.2014 18:02

Gaziantep Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantepsporlu futbolculardan Abdullah Elyasa Süme ve kulüp amiri Mustafa Tutar, SANKO Park'taki Gaziantep Store'de, taraftarla buluşarak forma imzaladı.

Formalarını imzalatmak için Gaziantep Store'ye gelen taraftarlar takım ve futbolcular lehine tezahüratlar yaparak destek verdi. Burada basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Hafta sonu da kazandığımız bir maçla inşallah taraftarımızı mutlu ederiz. Taraftarımızı daha çok maça bekliyoruz. Takımın yanında olmalarını daha çok bekliyoruz. İnşallah bugünden sonra her şey daha da güzel olacak. Bu tür programlara devam etmek istiyoruz. İnşallah başarılı sonuçlarımızla beraber şehirle ve taraftarımızla biraz daha iç içe olmak istiyoruz" dedi.

Futbolculardan Abdullah Elyasa Süme ise, "Taraftarın maçlara gelmesi için bu tür organizasyonlar yapıyoruz. O yüzden bu durumla birlikte taraftarımızı maça bekliyoruz. İnşallah böyle güzel bir ortamla birlikte güzel günler geçireceğiz" dedi.

Kulüp amiri Mustafa Tutar da, taraftarın maça gelmemesi ile ilgili yaptığı konuşmada, "En büyük sıkıntımız taraftar sıkıntısı. Taraftarın stadı doldurmasını bekliyoruz. Okan hocamızla yeni bir seyir açtık. Okan hocamıza ve tüm ekibimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Taraftarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement