Gazişehir Gaziantep Şampiyonluğa İnanıyor - Son Dakika
Spor

Gazişehir Gaziantep Şampiyonluğa İnanıyor

Gazişehir Gaziantep Şampiyonluğa İnanıyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in takım kaptanı Ahmet Kesim, geçen sezon kıl payı kaçırdıkları şampiyonluğu bu sezon yaşamak istediklerini belirtti.

03.08.2018 13:00

Ahmet Kesim, kulübün resmi sosyal medya hesabından yayımlanan  röportajında, yeni sezon hazırlıklarının oldukça iyi geçtiğini kaydetti.
Sezona iyi başlamak istediklerini aktaran Ahmet, "Bunun için  çalışıyoruz. Çünkü sezona iyi başlamak önemli. Ciddi şekilde hazırlanıyoruz.  Eminim ki kampta yaptığımız çalışmalarımızın meyvelerini ligde alacağız."  ifadelerini kullandı.
Ahmet Kesim, bu yıl sezon öncesi kamp döneminin önceki yıllara göre  daha farklı geçtiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
"Daha önce böyle yoğun bir kamp dönemi geçirmemiştik. Hocamızın da  etkisi çok. Geçen sene maalesef bunun sıkıntılarını biraz yaşadık. Geçen sezonun  ilk yarısında biraz daha fazla puan toplasaydık şimdi direkt Süper Lig'e çıkmış  olabilirdik. Lige iyi başlayacağımızı düşünüyorum. Genç ve dinamik bir takım  olduk. Hocamız bizden çok koşup mücadele etmemizi istiyoruz."
Bu sene mutlu sona ulaşmak istediklerini anlatan Ahmet, "Geçen sezon  kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon yaşamak istiyoruz. Bu yıl lig daha  zor geçecek. Takımlar iyi kadrolar kuruyor. Çekişmeli bir lig bizi bekliyor.  İnşallah bu sezon play-off'a kalmadan üst lige çıkan takım olacağız."  değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Gazişehir Gaziantep Şampiyonluğa İnanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement