Gece Kulübüne Giden Neustadter'e Ceza - Son Dakika
Spor

Gece Kulübüne Giden Neustadter'e Ceza

Gece Kulübüne Giden Neustadter\'e Ceza

Roman Neustadter Rusya Milli Takımı kampında bir diğer milli futbolcu Rausch ile birlikte gece kulübüne gidince, federasyon cezayı kesti.

24.03.2018 18:30

Onur Dinçer/ Skorer Dış Haberler
Fenerbahçeli futbolcu Roman Neustadter, milli takım kampında yaptıklarıyla ülke gündemine oturdu. Rusya Milli Takımı kampında bulunduğu sırada kamptan ayrılarak gece kulübüne giden futbolcu, teknik ekip ve yönetimini kızdırdı.
'Takımın imajına zarar veriyor'
Rusya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Brezilya maçından sonra oyunculara serbest zaman izni verilmesine karşın, Neustadter'in bir diğer milli futbolcu Konstantin Rausch ile birlikte gece kulübüne gitmesinin kabul edilebilir olmadığı belirtilerek "Bu tip davranışlar Rusya Milli Takımı'nın imajına zarar vermekte ve gereksiz tartışmaların ortaya çıkmasına neden olmaktadır" denildi.
Neustadter özür diledi
Yine federasyonun açıklamasında bu davranışın cezasız kalmadığı ve iki oyuncuya para cezası verildiği belirtildi. Roman Neustadter de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, yaşananlardan dolayı özür diledi, "Yaşananlardan dolayı özür diliyor ve cezayı kabul ediyorum. İlerde tekrar böyle hataları yapmamak konusunda dikkat göstereceğim" dedi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Gece Kulübüne Giden Neustadter'e Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement