Genç Kaleci Mahmut, Sinan Bolat Olmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Genç Kaleci Mahmut, Sinan Bolat Olmak İstiyor

Genç Kaleci Mahmut, Sinan Bolat Olmak İstiyor

Galatasaray'ın file bekçisi Sinan Bolat, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor alt yapısı kalecisine tavsiyelerde bulundu.

27.12.2014 23:48

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor'un, Coca – Cola akademi liginde mücadele eden alt yapı takımlarından U – 17 takımının kadrosunda görev yapan kaleci Mahmut Altan'ın gözü yükseklerde. Hedefinin Sinan Bolat gibi bir kaleci olabilmek olduğunu söyleyen Altan, bunun için çok çalıştığını ifade etti.

Diyarbakırlı genç kalecilerden DB Belediyespor'un alt yapısında bulunan takımlarından U-17 takımında görev yapan Mahmut Altan, kendini kaleciliğe adadığını her geçen gün daha başarılı olduğunu söyledi.

Futbolu 10 yaşından beri, sokakta, okulda oynadığını ve sadece kalecilik yaptığını anlatan Altan, "Dört yıldır da Büyükşehir Belediyespor'un alt yapısında değerli hocalarımızın nezaretinde antramanlarımı sürdürüp kalecilik görevini sürdürüyorum. Hedefim ilerleyen yıllarda çok sevdiğim kalecilerden olan yakından takip ettiğim Sinan Bolat abim gibi başarılı bir kaleci olmak istiyorum. Tüm gücümü bunun için sarf edeceğim" dedi.

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır'daki maça gelen Galatasaray'ın başarılı kalecisi Sinan Bolat ile fotoğraf çektiren genç file bekçisi Altan, tavsiyeler aldı. Galatasaray'ın file bekçisi Sinan Bolat'ın kendisine "Gençsin, yalnızca işine bak, kalecilik çok iyi bir mevkidir. Yeter ki inan ve cesur ol, cin gibi ol oyunu ve topu takip et işte o zaman süper olursun" dilerek tavsiyelerde bulunduğunu anlattı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Genç Kaleci Mahmut, Sinan Bolat Olmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement