Gençler'e Belediye Desteği - Son Dakika
Spor

Gençler'e Belediye Desteği

Gençler\'e Belediye Desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1'lik Skorla Mağlup Eden Gençlerbirliği Ligdeki İlk Galibiyetini Almış Oldu.

14.09.2010 01:08  Güncelleme: 08:46

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u sahasında 2-1'lik skorla mağlup eden Gençlerbirliği böylece ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sahadaki oyunu değerlendiren Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, "3 puan için mutluyuz. Puan durumunda daha üst sıralara yükseleceğiz. Takımımızın morali yerine geldi. 3. haftada alınan bir mağlubiyetin ardından 4. haftada alınan bir galibiyet çok önemli. 2 haftalık çalışmanın karşılığını aldık. Oyuncularımız istediklerimizi başarıyla yaptı. İlk 30 dakika çok iyi oynadık. 2-0 yapabilirdik. 30. dakikadan sonra rakibin hamlelerine karşılık veremedik. İkinci yarıda iyi mücadele ettik. Devre arasında kontra ataklara dikkat etmemiz gerektiğini, disiplinli ve sabırlı oynamamız gerektiğini ve son dakikalarda duran toplardan gol bulabileceğimizi söyledik. Bu da çıktı. Bazen benim de haklı olduğum konular olabiliyor.

Serdar'ın kurtarışı maçı kazanmamızda büyük pay oynadı. Orhan'ı da attığı golden dolayı kutluyorum. Çalıştığımız bir pozisyondu. Haklı bir galibiyet aldık. Takım hüviyetini sahaya yansıtmaya başladık" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği'nin oyuna iyi başladığını dile getiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, "Duran toplar maçın sonucuna etki etti. Birbirine benzeyen 2 takımın mücadelesi oldu. Gençlerbirliği maça hızlı başladı ve pozisyonlara girdi. Sonra oyunun kontrolü genelde elimizdeydi. Bütün goller duran toplardan geldi. 85. dakikada gol yemek bizi üzdü. Maçın başında golleri yesek bu kadar üzülmezdik. Atanın kazanacağı bir maçtı. Gençlerbirliği attı ve kazandı. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Başkent temsilcisinin oyuncuları Billy Mehmet ve Mahmut Boz, zorda olsa ligin ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İstanbul BŞB'den Gökhan Süzen ve Efe İnanç ise, iyi oynadıkları bir maçta duran toplardan yedikleri gollerle mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirtti.

ERCAN ATA- UĞUR AKTEMUR- ANKARA- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gençler'e Belediye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement