Gençlerbirliği-Ankaragücü Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği-Ankaragücü Maçından Notlar

Gençlerbirliği-Ankaragücü Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'de yapılan Gençlerbirliği-Ankaragücü maçında her iki takımda da geçen haftaki kadrolara göre değişiklikler yaşandı.

25.09.2011 20:20

Spor Toto Süper Lig'de yapılan Gençlerbirliği- Ankaragücü maçında her iki takımda da geçen haftaki kadrolara göre değişiklikler yaşandı.

Gençlerbirliği'nde kırmızı kart cezalısı olan Azofeifa, Ankaragücü karşısında forma giyemezken, bu futbolcunun yerine Soner derbi maçta kendisine forma şansı buldu. Geçen hafta oynanan Eskişehirspor maçında ilk 11'de forma giyen Harbuzi, maç kadrosuna alınmazken, Oktay bu hafta ilk 11'de yer aldı.

-Tribünler boş kaldı-

Bu arada Gençlerbirliği ile Ankaragücü arasında yapılan derbi maça, taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi.

Maçın bilet fiyatları kale arkası tribünü 10, maraton tribünü 15 ve kapalı tribün ise 40 liradan satışa sunulurken, her iki takım taraftarları da kendilerine ayrılan tribünleri boş bıraktı.

Öte yandan Gençlerbirliği Kulübü tarafından bayanlara ve çocuklara ayrılan tribünde ise sadece 4 kişinin yer alması dikkati çekti.

-Gazetecilerin maça girişlerinde üzerleri arandı-

Maçı takip etmek üzere görevlendirilen gazetecilerin emniyet güçleri tarafından üzerlerinin aranmak istenmesi, küçük tartışmalara yol açtı.

Basın mensupları, üstlerinin aranmak istenmesine tepki gösterirken, sabah yapılan eşgüdüm toplantısında böyle bir karara varılmadığı, gazetecilere yapılan üst aramasının maçın güvenlik amiri tarafından alındığı öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği-Ankaragücü Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement