Gençlerbirliği - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği - Galatasaray Maçının Ardından

Gençlerbirliği - Galatasaray Maçının Ardından

Gençlerbirliği Takım Kaptanı Cem Can, 3 - 3 eşitlikle sonuçlanan Galatasaray maçının ardından "Tek yaptığımız eksik şey çok basit gol yemekti" dedi.

20.10.2012 00:12  Güncelleme: 09:09

Gençlerbirliği takım kaptanı Cem Can, 3-3 eşitlikle sonuçlanan Galatasaray maçının ardından, "Taktiksel anlamda her şeyi yaptık fakat tek yaptığımız eksik şey çok basit gol yemekti" dedi.

Cem Can, 3-3 eşitlikle sonuçlanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği taraftarına teşekkür eden deneyimli oyuncu, "Gerçekten izleyici ve taraftarlara çok güzle bir maç seyrettik. Taktiksel anlamda her şeyi yaptık fakat tek yaptığımız eksik şey çok basit gol yemekti. Söylenecek bir şey yok. Pozisyona girdik, 3'ten fazla gol de atabilirdik ama olmadı. Arkadaşlarımız içeride üzüntülüydü. Sonuçta Galatasaray'a karşı oynuyorsun, basit hatalar yaparsan golü de yersin" şeklinde konuştu.

Genç savunma oyuncusu Özgür İleri de, "İlk yarı çok iyi oynamasak da hocamızın verdiği taktiği en iyi şekilde yerine getirdik. Mücadelemiz ilerisi açısından umut vericiydi" dedi.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaraylı oyuncu Umut Bulut maçın ardından yaptığı açıklamada, Ankara'ya 3 puan için geldiklerini belirterek, "İki dakikalık konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanan yediğimiz üst üste goller bizi üzdü" dedi.

Bulut, şunları kaydetti: "Sonuçta 3-2'den sonra en azından 1 puan almak bizim için sevindirici ama 3 puan kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Galatasaray'ın diğer takımlar arasındaki puan farkını bundan sonra alacağımız galibiyetlerle açmak istiyoruz" diye konuştu.

"ALIŞILAGELMİŞ BİR GALATASARAY SEYRETMEDİK"

Galatasaraylı golcü Elmander ise, "İlk yarı alışılagelmiş bir Galatasaray seyretmedik, normal Galatasaray'dan, ideal performansımızdan uzak bir takım vardı" dedi.

"İkinci yarı yüreğini ortaya koyan bir Galatasaray vardı, bu da beni çok gururlandırdı" diye konuşan Norveçli oyuncu, "Otomatikman böyle oynadığımız zaman da goller art arda geldi. Sadece iki dakikalık bir konsantrasyon kaybı var ve orada yenilen goller vardı. Ama ne olursa olsun, ikinci yarı gerçekten ideal bir Galatasaray'ı seyrettik" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement