Gençlerbirliği, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Gençlerbirliği, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Başkent temsilcisinde, sakatlıkları sona eren Gosso, Tosic ve Özgür takımla çalıştı

28.11.2013 18:22

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Top kapmaca oyunuyla süren idmanda kırmızı-siyahlı futbolcular, taktik ve gol çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Başkent temsilcisinin antrenmanına tedavisi süren Oktay katılmadı. Sakatlıkları sona eren Gosso, Tosic ve Özgür ise takımla birlikte çalışırken, Nizamettin de idmanda koşu yapmakla yetindi.

Kırmızı-siyahlılar, yarın saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla, maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Gençlerbirliği-Gaziantepspor karşılaşması, 30 Kasım Cumartesi günü, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda, saat 19.00'da başlayacak.

Gençlerbirliği'nde Serkan Kurtuluş, kart cezası nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement