Gençlerbirliği'nde Galatasaray Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği'nde Galatasaray Maçı Hazırlıkları

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.

13.10.2016 15:01

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyon hareketleriyle başlayan futbolcular, dar alanda kontrol pas çalışması yaptı. Kırmızı-siyahlıların idmanı taktik ve gol vuruşu çalışmalarıyla sona erdi.

Başkent ekibinin bugünkü antrenmanına milli takımlardan dönen Bogdan Stancu, Aleksandar Scekic ve Siarhei Palitsevich katıldı. Cosmin Gabriel Matei ve Ferhat, fizyoterapist gözetiminde çalışırken idmanda yer almayan Marko Milinkovic'in tedavisine devam edildiği bildirildi.

Çalışmanın ardından taraftarlar, teknik ekip ve futbolculara başarı dileklerinde bulundu ve tatlı ikram etti.

Kırmızı-siyahlı takım, yarın yapacağı çalışmanın ardından Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği'nde Galatasaray Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement