Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanan milli karatecileri kutladı - Son Dakika
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanan milli karatecileri kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Şampiyonası\'nda madalya kazanan milli karatecileri kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nda 12 madalya kazanan milli karatecileri tebrik etti. Milli sporcularımızın 4 altın ve 8 bronz madalya ile tamamladığı şampiyonada birinci olan Türkiye, 51 ülkeden 600 sporcunun katıldığı yarışmayı başarıyla tamamladı.

12.05.2024 17:11

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Şampiyonası'nda 12 madalya kazanan milli karateci ve para karatecileri yayımladığı mesajla kutladı.

Bak, tebrik mesajında, " Hırvatistan'ın Zadar kentinde düzenlenen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nı 4'ü altın, 8'i bronz olmak üzere 12 madalya ile tamamlayan milli sporcularımızı kutluyorum. Milli karatecilerimizin kazandığı başarılarda emeği olanlara ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. 51 ülkeden 600 sporcunun katıldığı şampiyonayı genel klasmanda birinci olarak tamamlayan milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanan milli karatecileri kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement