Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın kampını ziyaret etti - Son Dakika
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın kampını ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sırbistan'da yapılacak olan Dünya Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın kampına ziyarette bulundu. Bakan Bak, milli takımın son durumu hakkında bilgi aldı ve Rıza Kayaalp'in altın madalya beklentisini dile getirdi. Ayrıca, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için alınacak kotalara dikkat çekti ve güreşi daha iyi yerlere getirmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

18.09.2023 17:41

- Bakan Bak, Grekoromen Güreş Milli Takımı kampını ziyaret etti

İSTANBUL - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Dünya Güreş Şampiyonası'na katılacak olan Grekoromen Güreş Milli Takımı kampını ziyaret etti.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Grekoromen Güreş Milli Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ay-yıldızlıların kamp yaptığı tesise giderek sporcularla görüştü. Milli güreşçilerle sohbet eden Bakan Bak, şampiyonada mücadele edecek sporculara başarılar diledi.

Bakan Bak, daha sonra millilerin antrenmanını bir süre takip etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Grekoromen Güreş Milli Takımı\'nın kampını ziyaret etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın kampını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement