Gerrard: Herkesi Yüzüstü Bıraktım - Son Dakika
Spor

Gerrard: Herkesi Yüzüstü Bıraktım

Gerrard: Herkesi Yüzüstü Bıraktım

Ezeli rakibi Manchester United'a evinde boyun eğerek büyük bir yara alan Liverpool'da, kaptan Steven Gerrard yenilginin baş sorumlusu oldu.

23.03.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

44,405 kişinin doldurduğu Anfield Stadı'nda oynanan karşılaşmada, ikinci yarının başında oyuna dahil olan Gerrard, 45.33'te ikili mücadele esnasında yerdeki Ander Herrera'nın bileğine bastı ve hakem Martin Atkinson tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışında bırakıldı.

Sadece 33 saniye oyunda kalıp takımını 10 kişi bırakan kaptan Gerrard, böylelikle kariyerinde 8. kez kırmızı kart görmüş oldu.

35 yaşındaki ortasaha futbolcusu, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Kabul etmem gerekiyor. Karar doğruydu. Takım arkadaşlarımı ve teknik direktörümü yüzüstü bıraktım. Daha da önemlisi tüm taraftarları... Yaptığım hareketten dolayı sorumluluğumu alıyorum. Herkesten özür diliyorum" dedi.

Bu sonucun ardından Manchester United'ın 5 puan gerisinde kalarak Şampiyonlar Ligi hedefinde önemli bir kayıp yaşayan Liverpool'un, aynı zamanda ligdeki yenilmezlik serisi 13 maçla noktalanmış oldu.

Liverpool, Premier Lig'de bir önceki mağlubiyetini de yine Manchester United'a karşı Old Trafford'da 3-0'lık skorla yaşamıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gerrard: Herkesi Yüzüstü Bıraktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement