Giresun'da İki Engelli Sporcu Milli Takıma Seçildi - Son Dakika
Spor

Giresun'da İki Engelli Sporcu Milli Takıma Seçildi

Giresun\'da İki Engelli Sporcu Milli Takıma Seçildi

Giresun Bedensel Engelliler Spor Kulübü sporcularından Hacer Aktaş ve Aysel Özgan, Milli Takım'a çağrıldı.

29.03.2013 13:07  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun Ankara'da yapılan atıcılık hazırlık kampına katılan Giresun Bedensel Engelliler Spor Kulübü sporcularından Hacer Aktaş ve Aysel Özgan, Milli Takım'a çağrıldı.

Milli Takım'da görev verilen Hacer Aktaş ve Aysel Özgan'ın 17-21 Nisan tarihlerinde Polanya'da yapılacak olan Avrupa müsabakalarına katılarak Giresun'u ve Türkiye'yi temsil edecekler. Hazırlıklarını antrenör Mehmet Aydın nezaretinde Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılık Poligonunda sürdüren Özgan ve Aktaş'tan başarı bekleniyor.

Atıcılık İl Temsilcisi Yusuf Menevşe, iki sporcuyada başarılar dilediği konuşmasında, "Başarılarıyla Giresun'umuzun gururu olan Engelli Atıcılarımız Aysel Özgan ve Hacer Aktaş, bu yılda Milli takımda yer alarak, havalı tabanca dalında ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler. Önceki yıllarda Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz Aysel Özgan ülkemizi 2 kez olimpiyatlarda temsil ederken Hacer Aktaş'ta Türkiye 2.'si olarak önemli başarılara imza atmışlardır. Her iki sporcumuza hazırlık kamplarında ve Polonya'da yapılacak müsabakalarda başarılar dilerim" dedi.

Öte yandan kendine ait tabancası olmadığı için zorluklar çeken Hacer Aktaş'a bundan sonraki müsabakalarında daha başarılı olması ve Giresun'u en iyi şekilde temsil edebilmesi için Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan tarafından havalı tabanca hediye edildi.

Tabancasını Kaymakam Ebasan'ın elinden alan Aktaş, "Artık kendime ait tabancam var. Bu sporda sporcunun kendisine ait tabancası olması çok önemli. Sayın Kaymakamımıza ilgisi ve katkısı için çok teşekkür ediyorum. Çok daha güzel başarılarla buna layık olmaya çalışacağım" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresun'da İki Engelli Sporcu Milli Takıma Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement