Giresunspor'da Hüseyin Kalpar Sesleri! - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Hüseyin Kalpar Sesleri!

Giresunspor\'da Hüseyin Kalpar Sesleri!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Şu ana kadar sadece teknik direktör Hüseyin Kalpar ile görüştüm, Hüseyin hoca ile yarım saat süren bir telefon görüşmesi yaptım." dedi.

03.10.2018 19:35

Bozbağ, Atatürk Meydanı'ndaki ofisinde düzenlediği basın  toplantısında, yaptıkları görüşme sonrası yolları ayırdıklarını teknik direktör Metin Diyadin ve ekibine şu ana kadar verdiği hizmetlerden doyalı teşekkür etti.
Metin Diyadin ile 1,5 yıl çalıştıklarını ifade eden Bozbağ, bundan  sonraki mesleki yaşamında Diyadin'e başarılar diledi.
Bozbağ, ülkenin çok sıkıntılı günlerden geçtiğine dikkati çekerek,  şöyle devam etti:
"Bu durumda bir sponsorluk olmadan kulüp yönetmeye çalışıyoruz.  Alınacak hoca her şeyden önce Giresunspor'un şartlarına, mali yapısına uyacak, en  önemli hedefimiz bu. Yarın sabah da teknik direktör ile anlaşırız ama sakın  yanlış anlaşılmasın, 8 aylığına bir teknik direktöre Mustafa Bozbağ 2 milyon lira  vermez."
Şartlar uyduğu takdirde en kısa sürede bir teknik direktörle  anlaşacaklarını belirten Bozbağ, "Şu ana kadar sadece teknik direktör Hüseyin  Kalpar ile görüştüm, Hüseyin hoca ile yarım saat süren bir telefon görüşmesi  yaptım. Onun dışında yazılan çizilen hiçbir teknik adamla hiçbir görüşme  yapmadım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Giresunspor'da Hüseyin Kalpar Sesleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement