Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması - Son Dakika
Spor

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması

TFF 1. Lig'de 19 Aralık Pazartesi sahasında Samsunspor'u konuk edecek Giresunspor'da kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, "Geçen hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanında aldığımız galibiyetin anlam kazanabilmesi için Samsunspor maçını da kazanmamız gerekiyor.

17.12.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de 19 Aralık Pazartesi sahasında Samsunspor'u konuk edecek Giresunspor'da kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, "Geçen hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanında aldığımız galibiyetin anlam kazanabilmesi için Samsunspor maçını da kazanmamız gerekiyor." dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 haftalık bir sürenin ardından geçen hafta alınan galibiyetin takımdaki motivasyonu artırdığını söyledi.

Giresunspor'un istediği hedeflere yürüyebilmesi için devre arasına kadar puan kaybetmemesi gerektiğine işaret eden Özkul, "Mersin İdmanyurdu, Samsunspor ve Denizlispor maçlarını kazanmamız gerekiyor demiştik. İlk olarak Mersin İdmanyurdu karşısında kazandık. Şimdi önümüzde Samsunspor maçı var. Hedeften kopmamak adına önemli bir maç." diye konuştu.

Samsunspor maçını seyircinin de desteğiyle kazanmak istediklerini dile getiren Özkul, "Zor bir maç olacak ama mutlaka galibiyet almamız gerekiyor. Geçen hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanında aldığımız galibiyetin anlam kazanabilmesi için Samsunspor maçını da kazanmamız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Özkul, defans oyuncusu Hüsamettin Tut'un omzundaki sakatlık nedeniyle Samsunspor karşısında forma giyemeyeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement