Gökhan Gökmen: "Adanaspor Karşılaşmasında İyi Oyun Sergiledik" - Son Dakika
Spor

Gökhan Gökmen: "Adanaspor Karşılaşmasında İyi Oyun Sergiledik"

Gökhan Gökmen: "Adanaspor Karşılaşmasında İyi Oyun Sergiledik"

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, Adanaspor karşılaşmasında güzel oyun sergileyerek üç puana ulaştıklarını söyledi.

18.12.2013 16:20

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, Adanaspor karşılaşmasında güzel oyun sergileyerek üç puana ulaştıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen yapmış olduğu yazılı açıklamasında maçın başından sonuna kadar üstün oynayan tarafın Şanlıurfaspor olduğunu vurgulayarak, "Rakibe karşı deplasmanda çok üstün oynadık. Girdiğimiz net pozisyonları değerlendirebilsek sonuç çok daha farklı olabilirdi. Almış oldukları bu galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz. Almış olduğumuz bu galibiyet ile bu sezon dışarıda oynadığımız maçlarda 5. galibiyetimize ulaştık" dedi.

"İÇ SAHADA DA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Adanaspor karşılaşmasının ardından çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Gökmen, "Karşımızda geçen sene Süper Lig'den düşmüş bir Mersin İdmanyurdu var. Çok kaliteli oyuncular topluluğundan oluşan rakibimizi yenerek kendi sahamızda galip gelmek istiyoruz. Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak her hafta olduğu gibi bu hafta da teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Onların çok zor maçları kazandıklarının farkındayız. Bu hafta şanssızlığımızı yenip uzun zamandır özlem duyduğumuz iç saha galibiyetini alacağımızdan eminiz. Taraftarımıza da buradan seslenmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi takımlarını küstürmeden maçın sonuna kadar desteklesinler. Maçın 90 dakika olduğunu unutmayalım. Takımımızı çok iyi motive etmemiz lazım. Eğer baskı ile maça başlarsak futbolcularımız da bundan etkileniyor. Deplasmanda oynanan futbolu iç sahada da oynamak istiyorsak ve galip gelmek istiyorsak sabırlı bir şekilde Şanlıurfasporumuza destek verelim. 2013 yılının son maçında taraftarlarımızın önünde galip gelerek onları mutlu etmek istiyoruz. Cumartesi günü GAP Arena Stadı'nda Saat 19.00'da başlayacak bu yılın kendi sahamızda oynayacağımız son maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gökhan Gökmen: 'Adanaspor Karşılaşmasında İyi Oyun Sergiledik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement