Göztepe karşılaşmasındaki görüntüsü gündem olmuştu! Halil Dervişoğlu yaşananlar hakkında açıklama yaptı - Son Dakika
Spor

Göztepe karşılaşmasındaki görüntüsü gündem olmuştu! Halil Dervişoğlu yaşananlar hakkında açıklama yaptı

Galatasaray'ın yıldızı Halil Dervişoğlu'nun Göztepe karşılaşması sırasında takımının golünün ardından yedek kulübesindeki görüntüsü gündem olmuştu. Genç futbolcu yaptığı açıklamada, "Son maçtaki görüntü, müsabakada istediğim performansı sergileyememekten ve takıma gerekli katkıyı sağlayamamış olmaktan kaynaklanan yaşadığım üzüntü sebebiyle olmuştur. Bilinçli veya herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur." ifadelerine yer verdi.

23.02.2022 19:39  Güncelleme: 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-2 yendiği maçta yedek kulübesindeki görüntüsüyle dikkat çeken Halil Dervişoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Halil Dervişoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"BU FORMAYI TERLETMEKTEN GURUR DUYUYORUM"

"Değerli Galatasaray camiasına ve taraftarlarına, Göztepe maçındaki görüntü nedeniyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Öncelikle Galatasaray'da olmaktan ve bu formayı terletmekten ve Galatasaray'ın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim.

"BİLİNÇLİ VEYA KASITLI BİR TAVIR KESİNLİKLE YOKTUR"

Son maçtaki görüntü, müsabakada istediğim performansı sergileyememekten ve takıma gerekli katkıyı sağlayamamış olmaktan kaynaklanan yaşadığım üzüntü sebebiyle olmuştur. Bilinçli veya herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur. Oyunda olayım ya da olmayayım, her zaman takımımın kazanmasını ister ve bunun için elimden gelen çabayı sarf ederim ve bundan sonra da edeceğim."

Göztepe karşılaşmasındaki görüntüsü gündem olmuştu! Halil Dervişoğlu yaşananlar hakkında açıklama yaptı

Son Dakika Spor Göztepe karşılaşmasındaki görüntüsü gündem olmuştu! Halil Dervişoğlu yaşananlar hakkında açıklama yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement