Göztepe Manisa'da Son Dakikada Güldü - Son Dakika
Spor

Göztepe Manisa'da Son Dakikada Güldü

Göztepe Manisa\'da Son Dakikada Güldü

Göztepe 90+4'te oyuna giren oyuncusu Pestana'nın ayağından bulduğu gol ile Manisaspor'u 1-0 mağlup etti.

23.03.2013 22:07  Güncelleme: 22:18

PTT 1. Lig'in 27. haftasında Göztepe deplasmanda 90+4'te oyuna sonradan giren oyuncusu Pestana'nın ayağından bulduğu gol ile Manisaspor'u 1-0 mağlup etti.

Ligde zor günler geçiren Göztepe, liderlik mücadelesindeki Manisaspor deplasmanında önemli bir 3 puan kazandı. 28. dakikada Gökhan Emreciksin'in sakatlanmasıyla oyuna dahil olan Pestana, maçın son dakikasında Manisaspor'u yıkan golü attı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Geçen hafta kaybettiğimiz 3 puandan sonra bu hafta kaybetmeye tahammülümüz yoktu. Bizi yaralayan bir mağlubiyet aldık. Oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi ama yinede mağlup olduk. 3 puan kaybettik. Önümüzde 7 hafta var tekrar ayağa kalkmamız lazım. Buraya kadar bu oyuncularla geldik, bu oyuncularla da devam edeceğiz. Beklenmedik bir skordu" dedi.

Manisasporlu oyuncu Bülent Cevahir, "Bir kere geldiler kalemize ve golü buldular. Takım disiplinini bozmamalıydık. Kesinlikle mağlubiyeti hak etmedik. Şampiyon olmak istiyorsak bu maçı hemen unutmalıyız. Önümüzde Samsunspor maçı var. Artık puan kaybetme lüksümüz yok" diye konuştu.

Maçta hak etmediği bir sarı kart gördüğünü kaydeden Kahe ise "Faulu rakip bana yaptı, fakat kartı ben yedim ve cezalı duruma düştüm. Oyun konusunda elimizden gelen her şeyi yaptık ama golü onlar buldu. Yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

GÖZTEPE CEPHESİ

Geçen haftaki Karşıyaka galibiyeti ile birlikte çok önemli ikinci bir galibiyet daha aldıklarını belirten Göztepe Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, "Nefes aldık diye düşünüyoruz.

Alt sıralardan bir nebze olsun uzaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen hafta aldığımız derbi maçından sonra bu maçın önemini biliyorduk. Uzun zamandır ilk 2'nin içerisinde yer alan Manisaspor gibi bir takımı yenmek bizim adımıza çok önemli bir galibiyet. İnşallah önümüzdeki haftada kazanarak tehlikeli bölgeden iyice uzaklaşırız" şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin, maç sonrasında Göztepeli oyuncu Ramazan Sal'ın Manisaspor taraftarına yaptığı kötü hareketle ilgili sorusuna Kılıç, "Ben arkadaşına yaptığını düşünüyorum. Ben kendisine 'ne yapıyorsun' diye sorduğumda tanıdığına yaptığını söyledi. Ama Manisaspor taraftarına yaptıysa centilmenliğe yakışmayan bir harekettir. Affedilecek bir tarafı da yoktur" yanıtını verdi.

Her iki takımı tebrik ederek sözlerine başlayan Fatih Yiğen, "İyi bir mücadele oldu sahada. İki takımın

da puana ihtiyacı vardı ama bizim daha fazlaydı. Geçen hafta aldığımız galibiyeti bu maçla taçlandırdık. Geçen hafta Bekir(Manisasporlu oyuncu) arkadaşımız bize 'inşallah düşerseniz' demişti. Ben burada 'inşallah Manisaspor şampiyon olamaz' demiyeceğim. Umarım olurlar" açıklamasında bulundu.

Kendileri için çok zor bir karşılaşma olduğunu dile getiren Mehmet Sak ise "Zor günlerden geçiyorduk. Bu galibiyet bize büyük moral oldu. Bütün arkadaşlarımın ayaklarına sağlık hepsini gönülden tebrik ediyorum" yorumunu yaptı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe Manisa'da Son Dakikada Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement