Göztepe'nin iki yerli yeteneği Halil Akbunar ile İrfan Can Eğribayat, Avrupa yolcusu! - Son Dakika
Spor

Göztepe'nin iki yerli yeteneği Halil Akbunar ile İrfan Can Eğribayat, Avrupa yolcusu!

Süper Lig'de küme düşen Göztepe'nin yerli yıldızları İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar, Belçika Ligi ekibi Westerlo'nun takibine girdi.

28.06.2022 17:17  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika Ligi ekibi Westerlo, Süper Lig'e veda eden Halil Akbunar ile İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

HALİL AKBUNAR'IN DEĞERİ 3.5 MİLYON EURO

TRT Spor'da yer alan habere göre, Transferde adı sıkça Trabzonspor ile anılan Halil Akbunar'a Westerlo ilgi gösteriyor. Halil Akbunar, Göztepe formasıyla toplam 310 maça çıktı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu, bu maçlarda 49 gol kaydetti, 52 de asist yaptı. Halil'e 3.5 milyon euro değer biçiliyor.

BELÇİKA LİGİ EKİBİ İRFAN CAN EĞRİBAYAT'I DA İSTİYOR

Belçika ekibinin bir diğer hedefi ise kaleci İrfan Can Eğribayat. Yine bordo-mavili takıma transfer olacağı konuşulan ve Göztepe'de kalmak istemeyen 23 yaşındaki eldiven de Westerlo'nun radarında. İrfan Can, Göztepe kalesini 67 maçta korumuştu. Genç kalecinin Transfermarkt verilerine göre değeri 2 milyon euro civarında.

Göztepe\'nin iki yerli yeteneği Halil Akbunar ile İrfan Can Eğribayat, Avrupa yolcusu!

Son Dakika Spor Göztepe'nin iki yerli yeteneği Halil Akbunar ile İrfan Can Eğribayat, Avrupa yolcusu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: Halil değer bir oyuncu da kaleci İrfan Can daha önce Adanaspor'un küme düşmesinde başrol sahibi iken pandemi nedeniyle o sene küme düşmeler kaldırılmıştı, sonrasında Göztepe' ye geldi, sonuç ortada... hiç bir amacı, hırsı olmayan bir oyuncu daha kısası kötü kaleci... 0 0 Yanıtla

Advertisement