Göztepe, son 13 maçta yenilgi yüzü görmedi ve play-off'u garantiledi - Son Dakika
Spor

Göztepe, son 13 maçta yenilgi yüzü görmedi ve play-off'u garantiledi

Göztepe, son 13 maçta yenilgi yüzü görmedi ve play-off\'u garantiledi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe son 13 maçta 8 galibiyet ve 5 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi ve dün evinde Rizesporla 3-3 berabere kalarak play-off'u garantiledi. İzmir temsilcisi bu süreçte 29 puan elde etti ve son mağlubiyetini 5 Şubat 2023'te almıştı.

17.05.2023 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, ligde oynadığı son 13 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Dün evinde Rizespor'la 3-3 berabere kalan sarı-kırmızılılar, bitime 1 hafta kala play-off oynamayı da garantiledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, ligin ikinci devresiyle birlikte ivmesini yükseltti. İzmir temsilcisi, son 13 lig maçında 8 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte 29 puan elde etti.

Öte yandan Göztepe ligdeki son mağlubiyetini 5 Şubat 2023'te Gençlerbirliği'ne karşı 1-0'lık skorla almıştı.

Sarı-kırmızılılar, play-off'u garantiledi

Göztepe, Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında dün Çaykur Rizespor'la karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan mücadelede 3-3 sona erdi. İzmir temsilcisi, beraberliğe rağmen ligin bitimine 1 hafta kala play-off oynamayı garantilerken, konuk ekip ise Süper Lig'e yükselme şansını son haftaya bıraktı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe, son 13 maçta yenilgi yüzü görmedi ve play-off'u garantiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement