Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu: BAL Profesyonel Statüye Çekilmeli - Son Dakika
Spor

Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu: BAL Profesyonel Statüye Çekilmeli

Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu: BAL Profesyonel Statüye Çekilmeli

Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) profesyonel statüye çekilmesini ve Türkiye 4. Ligi'nin kurulması gerektiğini söyledi. Aysu, BAL'da yaşanan sıkıntıların çözülmesi ve ligi daha profesyonel hale getirmek için Türkiye Futbol Federasyonu'nun önemli kararlar alması gerektiğini belirtti.

16.11.2023 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) profesyonel statüye çekilmesini ve Türkiye 4. Ligi'nin kurulması gerektiğini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Hacılar Erciyesspor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu, BAL'da ciddi sıkıntılar yaşandığını ve bu noktada Türkiye Futbol Federasyonu'nun önemli kararlar alması gerektiğini söyledi. Aysu, "Bölgesel Amatör Lig statüsü gerçekten çok can yakıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun köklü çözümler bulması gerekiyor. Mutlaka Türkiye 4. Ligi kurulmalı. BAL, daha profesyonel ve geliri daha fazla bir lig haline getirilmeli. Takımlarımızı korumak adına, takımlarda oynayan oyuncularımıza hizmet edebilmek adına bunun yapılması şart" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu: BAL Profesyonel Statüye Çekilmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement