Haftanın son idmanının ardından konuşan Teknik Direktör Erten: - Son Dakika
Spor

Haftanın son idmanının ardından konuşan Teknik Direktör Erten:

Haftanın son idmanının ardından konuşan Teknik Direktör Erten:

"Artık gol yememeyi değil, gol atmayı ve kazanmayı hedefliyoruz"

20.09.2013 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Siirt spor, Yeşil Bursa AŞ Spor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Hafta sonu Bursa'da oynanacak maç nedeniyle açıklamalarda bulunan Siirt sonraki süreçte gol yememeyi değil gol atmamayı hedeflediklerini bildirdi.

'FİZİKSEL GÜCÜMÜZ DÜŞÜK'

Takımın fiziksel güç olarak diğer takımlara oranla düşük olduğunu tekrarlayan Erten, "Bu hafta iyi çalıştık. Fiziksel gücümüz tam anlamıyla %100 değil, %80'e ulaştı diyebilirim" dedi. Bursa'da oynayacakları maç için en azından beraberliği hedeflediklerini belirten teknik sorumlu Erten, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Amacımız öncelikle beraberlik ama 3 puanı da düşünmüyoruz değil. Takımda cezalı oyuncu bulunmuyor. Ancak 3 oyuncumuz sakat. Derince maçından Abdullah Çetin bir sakatlık geçirdi ve Bursa spor maçında oynamayacak ama onun yerine oyuncularım mevcut. Yine derince maçında Emrah'ın kolu kırıldı, o da yok"

Bursa'da ve Yalova'da oturan Siirtli taraftarları maça davet eden Ahmet Erten, teknik heyet olarak çok çalışarak büyük fedakârlıklarda bulunduklarını öne sürdüğü açıklamasında, iki hafta sonra istedikleri amaca varacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Haftanın son idmanının ardından konuşan Teknik Direktör Erten: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement