Son haftalarda çalkantılı günler yaşayan Galatasaray, efsanevi oyuncuları Gheorghe Hagi ile temasa geçerek Rumen çalıştırıcıya takımın başında sportif direktör olarak görev vermeyi planlıyor.
Telegol'ün haberine göre; Galatasaray yönetimi, bir dönem sarı kırmızı kulüpte teknik direktörlük de yapan Romen hocaya sportif direktörlük teklifi götürdü. Yapılan 1 saatlik görüşmenin ardından efsanevi oyuncunun yuvaya tekrar geri döneceği öne sürüldü.
"PRANDELLI'NİN YERİNE MANCINI GELEBİLİR"
İtalya Milli Takımı'nın başında bulunan Cesare Prandelli'nin yerine Roberto Mancini'nin geçebileceği söylenen programda, Gheorghe Hagi'nin de sportif direktör olarak sarı kırmızılı kulübe geleceği ifade edildi.
Son Dakika › Spor › Galatasaray'da 'Hagi' Sesleri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.