Hasan Hilmi Öksüz: Fenerbahçeli Taraftarlar Bizi Darp Etti - Son Dakika
Spor

Hasan Hilmi Öksüz: Fenerbahçeli Taraftarlar Bizi Darp Etti

Hasan Hilmi Öksüz: Fenerbahçeli Taraftarlar Bizi Darp Etti

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

20.02.2014 12:37

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanan FenerbahçeKasımpaşa maçında sarı – lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu’nun küfür ettiğini ve bunun raporlara yansımadığını ifade eden Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Stadı’nda oynanan karşılaşmanın yansımaları, konuşmalarının devam ettiğini belirten Öksüz, “Ama ortada gerçek bir vaka var. Yine bir yıl önce aynı statta oynadığımız karşılaşmada aynı olaylar aynı kişiyle yaşanmıştı. Ve benim sportif direktörüm de davacıdır, mahkemeleri devam ediyor. Aynı kişi aynı şeyleri tekrar yapıyor ama ne gariptir ki ne hakemin ne de gözlemcinin raporuna yansımıyor. İzleyen milyonlarca insan oradaki çirkinlikleri oturmuş seyretmiş oluyor. Ama siz bu olanları yok sayarak bunları raporlarınızda yazmıyorsunuz. Tabi ortada rapor olmayınca TFF’de bunları disiplin kuruluna göndermeyi öngörmüyor. Doğru mu doğru. Ama inanıyorum ki bunu takımın başkanları ve TFF başkanı da seyretti. Buna rağmen hakemlerinize ve gözlemcilerinize sormaz mısınız bu olayı neden kaleme almadınız, görmediniz diye?” şeklinde konuştu.

Kasımpaşa’nın önünün kesilmeye çalışıldığını kaydeden Başkan Öksüz, “Türkiye’de dördüncülük olma iddiasını taşıyor takımımız. Bunun önünü kesme adına ne varsa yapılıyor. Bunu bana nasıl izah edeceksiniz Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda hakem Fırat Aydınus, ısınmak için sahaya bile çıkmaya cesaret edemedi. Ne kadar baskı altında olduğunun kanıtıdır. Siz neden böyle maça Fırat Aydınus’u verdiniz. Verilmesi gereken kırmızı kartları vermedi. Bize basit bir şeyden kırmızı kart gösterdi.” diye konuştu.

Karşılaşma esnasında tribünler tarafından da darp edildiklerini iddia eden Hasan Hilmi Öksüz, “Fenerbahçe tribününde benim icra kurulu başkanım ve kulüp müdürüm dayak yedi darp edildi. Oturdukları yerde taciz edilip tartaklanarak dışarı atıldılar. Bunları ben ve yöneticilerim yaşıyor. Gerçekten üzücü şeyler bunlar.” dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hasan Hilmi Öksüz: Fenerbahçeli Taraftarlar Bizi Darp Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement