Hatayspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Spor

Hatayspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Hatayspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Hatayspor, Süper Lig'in ilk haftasında karşılaşacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Volkan Demirel nezaretinde gerçekleşen antrenmanda dinamik ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmaları yapıldı. Pendikspor maçının taktiği üzerinde çalışılan antrenmanın son bölümü basına kapalıydı. Hatayspor, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

08.08.2023 20:12  Güncelleme: 20:13

- Hatayspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

İSTANBUL - Hatayspor, Süper Lig'in ilk haftasında karşılaşacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, 2023-2024 sezonun ilk haftasında karşılaşacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına bugün Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Volkan Demirel nezaretinde gerçekleşen ve ilk bölümü basına açık olan antrenman, dinamik ısınma hareketleri ile başladı. Kondisyon çalışmaları ile devam eden idmanın basına kapalı olan son bölümünde ise Pendikspor maçının taktiği üzerinde çalışıldı.

Bordo-beyazlılar, Pendikspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hatayspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement