Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Kalamış'ta bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıda kulübün mali yapısına ilişkin önemli değerlendirmeler yapıldı.
Fenerbahçe Başkan Vekili Murat Salar, toplantıda yaptığı konuşmada Ali Koç'un kulüpten olan tüm alacaklarını hibe ettiğini duyurdu. Salar, önceki toplantılarda borç kalemleri arasında Ali Koç'a olan borcun da yer aldığını hatırlattı.
Murat Salar, "Başkanımız Sayın Ali Koç, ailesini ve varislerini de kapsayacak şekilde her türlü hukuki evrakı kulüp adına ibraz etmeye hazır olduğunu ifade etmişti. Kıymetli başkanımız bu evrakları imzalayarak kulübümüze teslim etti. Ali Koç, Fenerbahçe'den alacağı tüm parayı kulübümüze hibe etti" dedi.
Ali Koç'un Fenerbahçe Kulübü'nden yaklaşık 3,5 milyar TL alacağı bulunduğu biliniyordu. Bu alacağın tamamının hibe edilmesi, kulübün mali yapısı açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Son Dakika › Spor › Hepsini bıraktı! Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye büyük fedakarlık - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (12)