Hiddink'ten Costa İçin İlk Yorum! - Son Dakika
Spor

Hiddink'ten Costa İçin İlk Yorum!

Hiddink\'ten Costa İçin İlk Yorum!

İngiltere FA Cup 6. tur mücadelesinde Everton, Chelsea'yi 2-0 mağlup ederken maçın önüne geçen olay, Diego Costa'nın Gareth Barry'yi ısırması oldu.

13.03.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere FA Cup 6. tur mücadelesinde Everton, Chelsea'yi 2-0 mağlup ederken maçın önüne geçen olay, Diego Costa'nın Gareth Barry'yi ısırması oldu.

Maçın ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Chelsea Teknik Direktörü Guus Hiddink, Costa'ya öfkesini kontrol etmesi için danışman yardımı alması gerektiğini söyleyip söyleyemeyeceğine dair soruya esprili bir yanıt verip, "Öfke kontrolü ile ilgili Jack Nicholson ve Adam Sandler'ın filmleri var. Daha önce izlemiştim. Belki Diego'ya birlikte yeniden izleriz" şeklinde konuştu.

Bu zamana kadar böyle bir olayla karşılaşmadığını söyleyen Hiddink, "Olayı adil bir şekilde yorumlamaya çalışıyorum. Ne profesyonel hayatta ne de başka bir yerde şimdiye kadar böyle bir olaya rastlamadım. Neden böyle bir şey yaptığını sormaya fırsatım olmadı" ifadelerini kullandı.

Yaşanan ısırma olayı bir anda dünya gündeminin en üst sıralarında yer alırken Costa ve Barry, maç içinde yaşadıkları tartışma nedeniyle kırmızı kart görerek oyun dışında kalmışlardı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Hiddink'ten Costa İçin İlk Yorum! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement