Hollanda futbolunda ırkçılık vakasına araştırma! - Son Dakika
Spor

Hollanda futbolunda ırkçılık vakasına araştırma!

Hollanda futbolunda ırkçılık vakasına araştırma!

Hollanda 2. Futbol Ligi takımlarından Excelsior'da oynayan Ahmad Mendes Moreira'ya yapılan ırkçı tezahüratlarla ilgili araştırma başlatılacak.

18.11.2019 12:32  Güncelleme: 14:15

Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonunun (KNVB) yapılan yazılı açıklamada, futbolda ırkçılığın yeri olmadığı ve bunun sporda hedef olan "insanları birbirine bağlama isteği" ile çeliştiği belirtildi. Açıklamada, Moreira'ya yapılan ırkçı tezahüratlarla ilgili araştırma başlatılacağı ifade edildi.

IRKÇI TEZAHÜRATLAR NEDENİYLE MAÇ 10 DAKİKALIĞINA DURMUŞTU

Eerste Divisie'de dün oynanan Den Bosch-Excelsior maçında, misafir takımın oyuncusu Moreira, ırkçı tezahüratlara maruz kalmış, maçın hakemi ise yaşanan olaydan dolayı maçı 10 dakikalığına durdurmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hollanda futbolunda ırkçılık vakasına araştırma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement