Hülya Cup Tenis Turnuvası - Son Dakika
Spor

Hülya Cup Tenis Turnuvası

Sanatçı Hülya Avşar, Adana'da düzenlenen Hülya Cup Tenis Turnuvası'nda gösteri maçı yaptı, dereceye girenlere ödül verdi.

07.12.2013 18:57

Sanatçı Hülya Avşar, Adana'da düzenlenen Hülya Cup Tenis Turnuvası'nda gösteri maçı yaptı, dereceye girenlere ödül verdi.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) tarafından ikincisi düzenlenen Hülya Cup Adana Özel Seri Senior Tenis Turnuvası sona ererken, sanatçı Hülya Avşar, turnuvanın ödül törenine katıldı.

ATDSK Başkanı İlker Güner, törende yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk bilinci ile iç içe spor organizasyonunu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Güner, 13 kategoride 245 sporcunun katıldığı müsabakaların renkli geçtiğini vurgulayarak, dereye giren sporcuları tebrik etti.

Hülya Avşar ise Adana'da bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, kentin havasının İstanbul'dan sonra kendisine çok iyi geldiğini ifade etti.

Bu organizasyonda her yıl birlikte olmayı dileyen Avşar, "Sizlerin katkıları ile bu yıl burslu çocuklarımız milli takıma seçildi. Hulya Cup'un amacı, burslu çocuklarımız var, onları yurt dışı turnuvalara gönderiyoruz ve hepsi de şampiyon olarak dönüyor. Onların bu başarısında buradaki herkesin katkısı var. Allah herkesten razı olsun. İnşallah bir gün Wimbledon'da da bir tenisçimiz olacak" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise Hülya Avşar'ın sık sık Adana'ya geldiğini belirterek, "Biz kendilerini Adanalı kabul ediyoruz. Çünkü biz 81 vilayete akrabayız. Tüm sporculara başarı diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Avşar, 13 kategoride 245 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada dereceye girenlere ödül verdi.

Avşar ve milli sporcu İpek Soylu ikilisi ile iki sporcunun gösteri maçıyla turnuva sona erdi.

Hülya Cup Tenis Turnuvası
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hülya Cup Tenis Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement