İbb, Yalova'da 12 Kulübe Malzeme Yardımı Yaptı - Son Dakika
Spor

İbb, Yalova'da 12 Kulübe Malzeme Yardımı Yaptı

İbb, Yalova\'da 12 Kulübe Malzeme Yardımı Yaptı

Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yakup Koçal, Yalova’da ki 12 amatör kulübe malzeme yardımında bulundu.

31.05.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yakup Koçal, Yalova'da ki 12 amatör kulübe malzeme yardımında bulundu. Yalova Atatürk Stadyumunda yapılan törende 2013-2014 sezonunda alt yapı liglerine katılan Atakent, Yalovagücü, Trabzongücü, Polisgücü, Acar spor, Doğuşspor, Doğanspor, Yeşilovaspor, Paşakentspor, Demirspor, Gençlerbirliği ve Coşkunspor İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından gönderilen spor malzemelerine kavuştular.

Malzemelerin alt yapısı olan kulüplere dağıtıldığına vurgu yapan AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal, "İlimizdeki 12 kulübümüz için hazırlanan malzemeler, burada gerçekleştirdiğimiz etkinlikle sporcularımıza verilmek üzere yöneticilerimize teslim edilmiştir. Yalova'nın yaklaşık 8 yıl sonra belki de profesyonel liglerde oynayacak siz değerli sporcularımıza malzemelerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, siz değerli sporcularımıza ve kulüplerimize malzeme yardımında bulunarak jest yapmıştır. Yalova'mızın geleceği olan siz değerli sporcularımız, inşallah kötü alışkanlıklardan uzak durarak, sadece yapacağınız spor ile ilimizin adını duyurmanızı istiyoruz" şeklinde konuştu.

Vekil Coşkun ile Koçal, malzemeleri kulüplere teslim etmelerinden sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İbb, Yalova'da 12 Kulübe Malzeme Yardımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement